Aktuální kurzy pro rok 2011

30.03.2011 23:02

Přehled kurzů pro rok 2011 jsme umístili do kalendáře zde.

3.6.2010

A zatímco se rodí rozhovor se Jitkou a Ivošem Stehlíkovými, připravila jsem pro vás článek. Pokud učíte výtvarnou výchovu a zrovna si říkáte: "Co s nimi mám zítra zase dělat?", nebo pokud jste studenty Vv a přemýšlíte, co to asi je ta didaktika výtvarné výchovy anebo pokud se snažíte sami o nějaké výtvarné dílko a nevíte si rady a hledáte inspiraci:

Pojďte se inspirovat

 

31.5.2010

Pořád musím myslet na citát G. Ch. Lichtenberga:

"Lidé, kteří nikdy nemají čas, vykonají nejméně",

a říkám si, že nás je mnoho s pocitem nedostatku času. Utěšuje mě jedna zajímavá úvaha, že když jsme byli jednodenní mimino, byl jeden den celý náš život, když nám byl přesně rok, byl den už jen jednou 365-tinou (1/365 ve zlomku) našeho životního času a nyní ...a to už si spočtěte každý sám. Čím jsme starší, tím je den už jenom menší a menší úsek Vašeho života, a o to je snad vzácnější.

Víte, že jsou knihy, které se rodí v lůně Šumavy? Pokud ne, tak v Odkazech najdete nový odkaz i s malým komentářem, jako vždy: http:www.knihystehlik.eu/

Ivo a Jitka Stehlíkovi jsou velice zajímaví lidé, a tak pro Vás v blízké době připravuji malé počtení, snad vše vyjde... těšte se :-)

 

9. 1. 2011

 

Dlouho očekávané termíny alespoň některých kurzů jsou konečně zde. Kurz pro maminky s malými dětmi proběhne od 10. - 14. července 2011. Aktualizovány jsou také informace k tomuto kurzu, cena zůstává stejná jako loni. Více informací najdete zde.

 

—————

Zpět