Tvůrčí a prožitkový kurz pro maminky a jejich děti, červenec 2010

24.07.2010 21:48

 

Přijměte pozvání na fotografickou vzpomínku. Čtyři dny plné zážitků pro děti i jejich dospělé.

Program pro děti právě začíná.Nezbytné protažení těla.Peří na indiánské čelenky.Výroba indiánské čelenky......je s tím plno práce.První indián.Indiáni potřebují koně...Nechybí ani mula.Krajina lesů, luk a strání.Indiánská porada.Porada maminek nad drátováním.Jak začít?Hry...Hry s korálky a dráty...Barvy.....barvy na indiánský totem.Malování totemu...Výroba mandaly."Zavřete oči a představte si moře..."Živly se právě dostávají z mysli na papír...pomocí pastelek...Čtyři živly jako inspirace.Indiáni jezdí na poníkovi.Nanášení smaltu na měděný plech.Vysvětlování technologie smaltu.Pracovní zaujetí.Sušení smaltovaných výrobků u pece.Hurá s tím do rozpálené pece!Dekorace rytím.

3

Hotové smalty.Drátování není snadné řemeslo...Drátovaná mandala.Lektorka Eva Valušiaková učí drátovat......třeba misku?Jak to ti staří dráteníci asi dělali?Pracovalo se intenzivně......až do rozloučení.

 Příjemná atmosféra a skvělá parta lidí, smích a povídání o všem možném, až se mi trochu stýská... Snad příští rok opět naviděnou...

—————

Zpět